مواد لازم

•    گوشت‌ چرخ‌کرده؛ ۲۵۰ گرم
•    پیاز رنده شده؛ یک عدد
•    سیب‌زمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط
•    تخم‌مرغ؛ یک عدد
•    نمک‌ و زردچوبه؛ به میزان لازم
•    آرد نخودچی؛ یک قاشق غذاخوری
•    پیاز سرخ شده؛ دو عدد متوسط
•    سیب‌زمینی ورقه شده؛دو عدد متوسط
•    گوجه‌فرنگی؛سه عدد متوسط
•    گرد غوره؛ برای روی کتلت
•    آب؛ یک لیوان سرخالی
•    رب‌گوجه‌فرنگی؛ یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1.    گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی‌ پیدا کند. گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی برداشته و به صورت بیضی در دست پهن می‌کنیم و در کف تابه می‌چینیم.

2.    این نوع کتلت باید کلفت‌تر از کتلت‌های معمولی باشد. حلقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را روی کتلت‌ها چیده و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلت‌ها می‌ریزیم. یکی دو لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجه‌فرنگی در آب مخلوط می‌کنیم و در حین پختن اضافه می‌کنیم