مواد لازم
• گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰ گرم
• پیاز رنده شده؛ یک عدد
• سیبزمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط
• تخممرغ؛ یک عدد
• نمک و زردچوبه؛ به میزان لازم
• آرد نخودچی؛ یک قاشق غذاخوری
• پیاز سرخ شده؛ دو عدد متوسط
• سیبزمینی ورقه شده؛دو عدد متوسط
• گوجهفرنگی؛سه عدد متوسط
• گرد غوره؛ برای روی کتلت
• آب؛ یک لیوان سرخالی
• ربگوجهفرنگی؛ یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخممرغ، سیبزمینی رنده
شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا
کند. گلولهای به اندازه یک نارنگی برداشته و به صورت بیضی در دست پهن
میکنیم و در کف تابه میچینیم.
2. این نوع کتلت باید کلفتتر از کتلتهای معمولی باشد. حلقههای
سیبزمینی و گوجهفرنگی را روی کتلتها چیده و پیاز سرخ شده را با گرد غوره
روی کتلتها میریزیم. یکی دو لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را میگذاریم
تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد.
مقداری رب گوجهفرنگی در آب مخلوط میکنیم و در حین پختن اضافه میکنیم