مواد لازم (دو نفر)
• دو عدد کدو سبز کوچک خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• دو عدد تره فرنگی خرد شده
• نصف فنجان آرد
• نصف فنجان روغن زیتون یا روغن هسته انگور
• کمی ماست سفت
• یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه
1. کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی
نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
2. تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
3. روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
4. پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
5. پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.