مواد لازم (دو نفر)

•    دو عدد کدو سبز کوچک خرد شده
•    نمک و فلفل سیاه
•    دو عدد تره فرنگی خرد شده
•    نصف فنجان آرد
•    نصف فنجان روغن زیتون یا روغن هسته انگور
•    کمی ماست سفت
•    یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه

1.    کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
2.    تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
3.    روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
4.    پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
5.    پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.