مواد لازم  (4 نفر)

•    گوشت مرغ 400 گرم
•    لپه دو سوم لیوان
•    تخم‌مرغ 1 عدد
•    هویج رنده شده  نصف لیوان
•    گشنیز تازه  1 لیوان
•    گوجه فرنگی متوسط  4 عدد        
•    پیاز متوسط 1 عدد متوسط
•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
•    روغن مخصوص سرخ کردنی  5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1.    ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ کنید. سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.

2.    در تابه‌ای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.

3.    گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی کتلت‌های سرخ شده بریزید.

4.    سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.