مواد لازم (4 نفر)
• گوشت مرغ 400 گرم
• لپه دو سوم لیوان
• تخممرغ 1 عدد
• هویج رنده شده نصف لیوان
• گشنیز تازه 1 لیوان
• گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
• پیاز متوسط 1 عدد متوسط
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
• روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1. ابتدا گوشت مرغ را چرخ کنید. سپس لپهای را که از قبل پخته شده، به
همراه پیاز و هویج رندهشده، تخممرغ و گشنیز خردشده و ادویهها به آن
بیفزایید و با هم ورز بدهید.
2. در تابهای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.
3. گوجهفرنگیهای رندهشده را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید و روی کتلتهای سرخ شده بریزید.
4. سپس غذا را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.