مواد لازم :

گوشت چرخ کرده  ................................ 250 گرم                  
 برنج  ............................................. ۱لیوان سرخالی
لپه .................................................    نصف لیوان
سبزی کوفته  ................................... به میزان لازم ( حدود 100 گرم )            
 تخم مرغ  .......................................  1 عدد
پیاز  .............................................   3 عدد                        
 روغن   .........................................  مقداری برای سرخ کردن
نمک و فلفل   ....................................    به میزان لازم
رب گوجه فرنگی .................................  1 قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه :
برنج رو با کمی آب و نمک می جوشونیم تا نیم پز بشه و بعد آبکش میکنیم .
لپه را با آب  کاملا میپزیم .سبزی ( تره - جعفری- شوید- مرزه- ترخان )  را خرد کرده واگه سبزی تازه ندارید از سبزی خشک شده استفاده کنید و اگر میخواهید عطر بیشتر داشته باشه از مرزه و ترخان بیشتر استفاده کنید . دو تا از پیازها رو ریز کرده و سرخ میکنیم .
سه لیوان آب را به جوش آورده و پیاز داغ و رب گوجه ی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم .
گوشت رو با یه پیاز رنده شده (که بهتره آبش را بگیریم )  ورز داده و نمک و فلفل و و تخم مرغ و برنج و لپه و سبزی را به آن اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم ( یا اینکه همه رو تو غذا ساز میریزیم تا با هم مخلوط بشن) . ورز دادن باعث میشه که کوفته شما وا نره .
از مواد ورز داده شده به اندازه دلخواه گرد کرده و به دلخواه میتونید داخلش را گردو – آلو و .... بذارید. میتونید کوفته ها را تو روغن سرخ کنید و بدون سرخ کردن به  داخل آبی که با پیاز داغ و رب گوجه جوشیده اضافه میکنیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد .