مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ................................ 250 گرم
برنج ............................................. ۱لیوان سرخالی
لپه ................................................. نصف لیوان
سبزی کوفته ................................... به میزان لازم ( حدود 100 گرم )
تخم مرغ ....................................... 1 عدد
پیاز ............................................. 3 عدد
روغن ......................................... مقداری برای سرخ کردن
نمک و فلفل .................................... به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ................................. 1 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه :
برنج رو با کمی آب و نمک می جوشونیم تا نیم پز بشه و بعد آبکش میکنیم .
لپه را با آب کاملا میپزیم .سبزی ( تره - جعفری- شوید- مرزه- ترخان ) را
خرد کرده واگه سبزی تازه ندارید از سبزی خشک شده استفاده کنید و اگر
میخواهید عطر بیشتر داشته باشه از مرزه و ترخان بیشتر استفاده کنید . دو تا
از پیازها رو ریز کرده و سرخ میکنیم .
سه لیوان آب را به جوش آورده و پیاز داغ و رب گوجه ی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم .
گوشت رو با یه پیاز رنده شده (که بهتره آبش را بگیریم ) ورز داده و نمک و
فلفل و و تخم مرغ و برنج و لپه و سبزی را به آن اضافه کرده و دوباره ورز
می دهیم ( یا اینکه همه رو تو غذا ساز میریزیم تا با هم مخلوط بشن) . ورز
دادن باعث میشه که کوفته شما وا نره .
از مواد ورز داده شده به اندازه دلخواه گرد کرده و به دلخواه میتونید
داخلش را گردو – آلو و .... بذارید. میتونید کوفته ها را تو روغن سرخ کنید و
بدون سرخ کردن به داخل آبی که با پیاز داغ و رب گوجه جوشیده اضافه میکنیم
تا کاملا بپزد و جا بیفتد .