ساقه کرفس ................................ 2 عدد
پیازچه .......................................... 50 گرم
جعفری ریز شده .......................... یک ق غ
خیارشور خیلی ریز شده .............. نصف پیمانه
تخم مرغ آب پز ............................ 2 عدد
سس مایونز ................................. 2 پیمانه
روغن زیتون ............................... 1 پیمانه
فلفل قرمز .................................. یک سوم پیما نه ن
نمک ......................................... به میزان لازم
ابتدا خوب ساقه کرفس – پیازچه – جعفری را خوب ریز خرد کنید . خیار شور را نیز ریز یا چرخ کنید و تخم مرغ های آب پز شده را ریز یا چرخ کنید – بعد از آن در یک ظرفی سس مایونز روغن زیتون سرکه و نمک و فلفل را ریخته و مخلوط کنید . سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود . موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی میدهد.