پاستا حلقه ای ................................... 1 بسته 500 گرمی
فلفل دلمه ای...................................... 1 عدد
گوجه فرنگی .................................... 2 عدد
روغن زیتون .................................... 2 ق غ
سیر .............................................. 2 حبه
شکر .............................................. 1 ق غ
سرکه سفید ....................................... 1 ق غ
جعفری خرد ..................................... 2 ق غ
کنسرو ذرت ..................................... 1 پیمانه
نمک و فلفل ...................................... به میزان لازم
پنیر پارمزان .................................... 100 گرم
روغن مایع ...................................... 1ق غ
1- ابتدا یک قابلمه آب روی حرارت گذاشته تا بجوشد . یک ق روغن مایع درون آن ریخته و پاستا را در آن بریزید تا به مدت 10-7 دقیقه پخته شود سپس پا ستا را درون آبکش بریزید.
2- روغن زیتون را در یک تابه داغ کرده سیر رنده شده و فلفل دلمه ای را همراه کنسرو ذرت به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
3- گوجه فرنگی را رنده کرده و همراه شکر – سرکه – جعفری و کمی آب به بقیه مواد اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدات 15-10 دقیقه اجازه دهید بپزند.
4- نمک و فلفل را نیز به مواد در حال پخت بیفزاید.
5- پاستا را داخل ظرف مناسبی بریزید و سس آماده شده را روی آن ریخته و با کمی جعفری – گوجه فرنگی – پنیر پارمزان تزئین کنید.