مواد لازم :

پاستا حلقه ای ................................... 1 بسته 500 گرمی

فلفل دلمه ای...................................... 1 عدد

گوجه فرنگی .................................... 2 عدد

روغن زیتون .................................... 2 ق غ

سیر  .............................................. 2 حبه

شکر .............................................. 1 ق غ

سرکه سفید ....................................... 1 ق غ

جعفری خرد ..................................... 2 ق غ

کنسرو ذرت ..................................... 1 پیمانه

نمک و فلفل ......................................  به میزان لازم

پنیر پارمزان .................................... 100 گرم

روغن مایع ...................................... 1ق غ

1-  ابتدا یک قابلمه آب روی حرارت گذاشته تا بجوشد . یک ق روغن مایع درون آن ریخته و پاستا را در آن بریزید تا به مدت 10-7 دقیقه پخته شود سپس پا ستا را درون آبکش بریزید.

2-  روغن زیتون را در یک تابه داغ کرده سیر رنده شده و فلفل دلمه ای را همراه کنسرو ذرت به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

3-  گوجه فرنگی را رنده کرده و همراه شکر – سرکه – جعفری و کمی آب به بقیه مواد اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدات 15-10 دقیقه اجازه دهید بپزند.

4-   نمک و فلفل را نیز به مواد در حال پخت بیفزاید.

5-  پاستا را داخل ظرف مناسبی بریزید و سس آماده شده را روی آن ریخته و با کمی جعفری – گوجه فرنگی – پنیر پارمزان تزئین کنید.