بادمجان متوسط ......................................... 4 عدد
گوجه فرنگی .............................................6 عدد
سیر ............................................................ 4 حبه
تخم مرغ ................................................ 3 عدد
طرز تهیه میرزا قاسمی:
بادمجانها رو به شکل عمودی در فر یا روی گاز و یا اگر دسترسی به زغال و منقل دارید کباب کنید بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا میکنیم و بادمجانها رو ساتوری میکنیم. گوجه هارو هم رنده میکنیم یا پوست کنده و خرد میکنیم. در ظرفی مقداری روغن میریزیم و سیرها رو که از قبل رنده کردیم حدود بیست ثانیه تفت میدیم( سیر نباید در روغن بسوزه) و بعد بامجان و گوجه رو اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم تا کاملا بپزند. در انتها هم تخم مرغ ها رو میشکنیم و اضافه میکنیم اولش هم نمیزنیم و وقتی که یه مقدار سفت شد هم بزنید.
اگر از رنگ میرزا قاسمی راضی نبودید با اضافه کردن کمی رب گوجه مشکلتون حل میشه.
میرزا قاسمی بدون سیر:
معمولا افرادی هستن که از بوی سیر بدشون میاد و به همین دلیل این غذای خوشمزه رو نمیخورن. برای حل این موضوع میتونید از پیاز به جای سیر استفاده کنین. البته به اندازه اصلی لذیذ نمیشه و اصل غذاهای شمالی سیره.