مواد لازم برای میرزا قاسمی:

بادمجان متوسط ......................................... 4 عدد

گوجه فرنگی .............................................6  عدد

سیر ............................................................ 4 حبه

تخم مرغ  ................................................ 3 عدد

طرز تهیه میرزا قاسمی:

بادمجانها رو به شکل عمودی در فر یا روی گاز و یا اگر دسترسی به زغال و منقل دارید کباب کنید بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا میکنیم و بادمجانها رو ساتوری میکنیم. گوجه هارو هم رنده میکنیم یا پوست کنده و خرد میکنیم. در ظرفی مقداری روغن میریزیم و سیرها رو که از قبل رنده کردیم حدود بیست ثانیه تفت میدیم( سیر نباید در روغن بسوزه) و بعد بامجان و گوجه رو اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم تا کاملا بپزند. در انتها هم تخم مرغ ها رو میشکنیم و اضافه میکنیم اولش هم نمیزنیم و وقتی که یه مقدار سفت شد هم بزنید.

اگر از رنگ میرزا قاسمی راضی نبودید با اضافه کردن کمی رب گوجه مشکلتون حل میشه.

میرزا قاسمی بدون سیر:

معمولا افرادی هستن که از بوی سیر بدشون میاد و به همین دلیل این غذای خوشمزه رو نمیخورن. برای حل این موضوع میتونید از پیاز به جای سیر استفاده کنین. البته به اندازه اصلی لذیذ نمیشه و اصل غذاهای شمالی سیره.