مواد لازم :
برنج .................... 2 پیمانه
چشم بلبلی.............. 1 پیمانه
سبزی پلو یا شوید........ 1 پیمانه
برنج را خیس میکنیم . چشم بلبلی را هم خیس میکنیم و بعد آنرا میپزیم و
آب اضافه آنرا بیرون میریزم . برنج را آبکش میکنیم میتونید لوبیا ها را در
لحظه آخر به برنج اضافه کنید و آنرا آبکش کنید . سبزی را لابلای برنج
بریزید . کمی آب و روغن بهش اضافه کنید تا کاملاً دم بکشه .
میتونید این غذا را با گوشت – مرغ و گوشت قلقلی نوش جان کنید .
روش زعفرونی آن را به روش کته درست میکنم به این صورت که وقتی لوبیا را
پختیم . یه پیاز نگینی خرد میکنیم و با مقداری روغن تفت میدیم و مقداری
زرچوبه بهش میزنیم و به اندازه کافی آب میریزم روش و یک مقدار زعفران بهش
اضافه میکنیم یک مقدار کره هم میریزم و وقتی آبش کشیده شد دم کنی را روش
میزارم . خدایی خالی به ترشی هم خوشمزه است .