مواد لازم :
برنج ....................  2 پیمانه
چشم بلبلی..............    1 پیمانه
سبزی پلو یا شوید........  1 پیمانه

برنج  را خیس میکنیم . چشم بلبلی را هم خیس میکنیم  و بعد آنرا میپزیم و آب اضافه آنرا بیرون میریزم . برنج را آبکش میکنیم میتونید لوبیا ها را در لحظه آخر به برنج اضافه کنید و آنرا آبکش کنید . سبزی را لابلای برنج بریزید . کمی آب و روغن بهش اضافه کنید تا کاملاً دم بکشه .
میتونید این غذا را با گوشت – مرغ و گوشت قلقلی نوش جان کنید .

روش زعفرونی آن را به روش کته درست میکنم به این صورت که وقتی لوبیا را پختیم . یه پیاز نگینی خرد میکنیم و با مقداری روغن تفت میدیم و مقداری  زرچوبه بهش میزنیم و  به اندازه کافی آب میریزم روش و یک مقدار زعفران بهش اضافه میکنیم یک مقدار کره هم میریزم و وقتی آبش کشیده شد دم کنی را روش میزارم . خدایی خالی به ترشی هم خوشمزه است .