مواد لازم  برای 4 نفر:
برنج اعلا  4 پیمانه البته بهتره نیست نیمی از اون برنج دانه درشت باشه و نیمی برنج ایرانی
گوشت خورشتی بدون چربی  300 گرم
لوبیای سبز تازه  300 گرم
پیاز داغ طلایی و ریز  دو قاشق
رب گوجه ، ، نمک ، زردچوبه ،دارچین  و زعفران  به مقدار کافی
روغن  به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ  به مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را پاک  کرده با آب و نمک خیس می کنیم و کنار میگذاریم .
لوبیا را شسته ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و کنار میگذاریم . گوشت  را به قطعات کوچک خرد کرده سرخ کرده  و سپس پیاز داغ را که از پیش آماده کرده بودیم به همراه لوبیای تفت داده شده  دو قاشق رب و نمک و زردچوبه اضافه کرده کمی آب می ریزم و میگذاریم تا به آرامی بپزد .
 در مرحله ی بعدی آب برنج را جوش آورده بعد از آبکش کردن برنج ( بهتر است برنج را دون برداریم ) ته قابلمه را روغن میریزیم وقتی کاملا داغ شد با سیب زمینی حلقه شده ی میپوشانیم . کمی برنج میریزیم و سپس مایع آماده شده و روی آن را زعفران دم کشیده و دارچین میپاشیم . سعی کنید زعفران روی قسمت هایی ریخته شود که برنج سفید است . دوباره روی آن برنج و .... تا مرحله آخر برنج سفید و روی آن زعفران می ریزیم . ( زعفران و دارچین را به مواد اضافه نمی کنیم که رنگ لوبیا پلو خوش رنگ شود )  پلو را دم میکنیم .

وقتی پلو دم کشید روغن یا کره را داغ میکنیم و روی پلو می ریزیم . نوش جان