مواد لازم برای 4 نفر:
برنج اعلا 4 پیمانه البته بهتره نیست نیمی از اون برنج دانه درشت باشه و نیمی برنج ایرانی
گوشت خورشتی بدون چربی 300 گرم
لوبیای سبز تازه 300 گرم
پیاز داغ طلایی و ریز دو قاشق
رب گوجه ، ، نمک ، زردچوبه ،دارچین و زعفران به مقدار کافی
روغن به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ به مقدار کافی
طرز تهیه :
برنج را پاک کرده با آب و نمک خیس می کنیم و کنار میگذاریم .
لوبیا را شسته ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و کنار میگذاریم . گوشت را به
قطعات کوچک خرد کرده سرخ کرده و سپس پیاز داغ را که از پیش آماده کرده
بودیم به همراه لوبیای تفت داده شده دو قاشق رب و نمک و زردچوبه اضافه
کرده کمی آب می ریزم و میگذاریم تا به آرامی بپزد .
در مرحله ی بعدی آب برنج را جوش آورده بعد از آبکش کردن برنج ( بهتر است
برنج را دون برداریم ) ته قابلمه را روغن میریزیم وقتی کاملا داغ شد با سیب
زمینی حلقه شده ی میپوشانیم . کمی برنج میریزیم و سپس مایع آماده شده و
روی آن را زعفران دم کشیده و دارچین میپاشیم . سعی کنید زعفران روی قسمت
هایی ریخته شود که برنج سفید است . دوباره روی آن برنج و .... تا مرحله آخر
برنج سفید و روی آن زعفران می ریزیم . ( زعفران و دارچین را به مواد اضافه
نمی کنیم که رنگ لوبیا پلو خوش رنگ شود ) پلو را دم میکنیم .
وقتی پلو دم کشید روغن یا کره را داغ میکنیم و روی پلو می ریزیم . نوش جان